Training

Ieder team heeft een doel. Wil je dit bereiken? Dan zijn een goede boot en een uitdagende competitie belangrijk. Een goed team worden is nog belangrijker. Daarom is training wat ons betreft cruciaal.

Samen met de Yngling Club Holland is zodoende een uniek trainingsprogramma opgezet. De trainingen vinden plaats op de Kaag of op de verschillende wedstrijdlocaties. Belangrijk kenmerk: professionele training waarbij gezelligheid absoluut niet ontbreekt.

Tijdens een weekendtraining overnacht iedereen op een klipper in de haven, wordt er gezamenlijk gegeten, is er ’s avonds eventueel theorie en eindigen we de dag altijd gezellig.

Indien je lid bent van de Yngling Club Holland zijn de kosten voor een heel weekend plezier zeer laag: ongeveer EUR 40,- per persoon. Het trainingsschema kun je vinden op de site van Yngling Club Holland. www.yngling.nl Lijkt het je gaaf om een keer mee te trainen? Dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .